Sportisimo slevový kód a slevy

Sportisimo slevový kód: Sportisimo nabízí svým zákazníkům slevové kódy na zboží. V košíku zadejte Sportisimo slevový kód a objednávka bude zlevněna. Sportisimo je e-shop se širokou nabídkou sportovního vybavení, oblečení a obuvi. V nabídce naleznete sportovní oblečení, fitness vybavení, potřeby pro turistiku, kola, in-line brusle, fotbalové potřeby nebo lyže.

Nezapomeňte si tuto stránku přidat do záložek, protože ji budeme neustále aktualizovat o aktuální Sportisimo slevové kupóny, akce a slevy.

Sportisimo slevový kód a slevy

Sportisimočasté slevy a výprodeje na zboží. Nakupujte sportovní výbavu ještě výhodněji se Sportisimo Klubem. Aktuální Sportisimo slevové kódy, akce a slevy:

Výprodej

Akce platí do 29. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Aktuální akce a slevy

Aktuální akce a slevy na Sportisimo.cz

Sportisimo klub

Nakupujte sportovní výbavu ještě výhodněji se Sportisimo Klubem.
Hodnocení:
[Celkem: 87 Průměr: 4.9]
Sportisimo slevový kód (2024)

Sportisimo výprodej

Nakupte výhodně sportovní výbavu od světových značek během Sportisimo výprodeje. Akce platí na e-shopu i na prodejnách 29. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Sportisimo 500 Kč na nákupy

Získejte 500 Kč na nákupy ve Sportisimo. Stačí absolvovat uživatelský dotazník a získáte voucher v hodnotě 500 Kč!

Sportisimo klub

Nakupujte sportovní výbavu ještě výhodněji se Sportisimo KlubemPřihlaste se nebo se zaregistrujte. Tuto nabídku Sportisimo pravidelně aktualizuje a platí na e-shopu i na prodejnách. Extra slevy na vybrané produkty. Akce platí POUZE pro členy klubu. Akce platí do odvolání.

Členové Sportisimo Klubu mají možnost vrátit nebo vyměnit zboží do 90 dní od nákupu.

O Sportisimo

Sportisimo.cz je internetový obchod s největší sítí 100+ sportovních prodejen v celé ČR. Na českém trhu působí již od roku 1999.

V sortimentu najdete renomované světové i domácí značky, např. Nike, adidas, Vans, Umbro, Russell Athletic, Puma, Reebok, Atomic, Fischer, Salomon, Blizzard, Head, Rossignol, Spyder, Rollerblade, Scott, Olpran, Fila, K2, Wilson, Columbia, Coleman, Merrell, Kappa, Klimatex, Hannah, Alpine Pro, Loap, Etape atd.

Sportisimo recenze a zkušenosti

Recenze Sportisimo od zákazníků jsou velmi pozitivní. Zákazníkům se líbí velký výběr zboží za dobré ceny, rychlost doručení a nadstandardní komunikace. O kvalitě služeb e-shopu Sportisimo.cz svědčí certifikát Ověřeno zákazníky, který získal díky spokojenosti zákazníků.

Obchod je ověřen zákazníky na cenovém srovnávači Heureka.cz (průměrné hodnocení je 93 %). Recenze obchodu Sportisimo.cz mohou psát pouze ověření zákazníci, tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení obchodu lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.

Sportisimo je ověřeno pomocí aplikace Ověření e-shopů dTest.

Tipy na nejlepší akce a slevy

Tipy na nejlepší akce, slevy a slevové kódy naleznete na této stránce.

Nejlepší akce, slevy a slevové kódy
Lenka Svobodová
Lenka Svobodová

Jmenuji se Lenka Svobodová a mám velkou vášeň pro psaní a nákupy. Na webu Nezavislyradce.cz píšu články o různých produktech a obchodech, abych pomohla čtenářům najít nejlepší produkty a služby s nejlepším poměrem cena/výkon. Mám dlouholeté zkušenosti s nakupováním a vím, jak náročné to může být. Proto se snažím poskytnout nezávislé a objektivní recenze, které čtenářům usnadní výběr a pomohou jim ušetřit čas a peníze.

Naposledy aktualizováno 30/04/2024 autorem Lenka Svobodová

Rádi uslyšíme vaše názory

VÁŠ KOMENTÁŘ / RECENZE

Nezávislý rádce
Logo
Shopping cart